ESITTELY 

 

Titta Pöytälaakso - Parturi-Kampaaja & Kynsimuotoilija

 

Hiushuone Kotona lähtökohtana on tarjota alusta loppuun täydellinen kampaamokäynti. Siinä missä moni liike on laajentanut tarjontaansa monenlaisilla lisäpalveluilla, olen päättänyt pysytellä omalla ydinalueellani ja tehdä sitä mitä osaan parhaiten; hienoja hiuksia ja kynsiä. Vahvuuksiani ovat alan tuntemus, ystävällinen palvelu ja rautainen ammattitaito. Rakkaudesta työhöni syntyy lopulta se tunnelma, jota Hiushuone KOTONA haluaa asiakkailleen tarjota!

Ajatus omasta liikkeestä lähti talomme rakennusaikana johon oli mahdollisuus luoda tulevaisuudessa oma yritys. Vietämme suuren osan elämästämme töissä, joten halusin luoda työympäristön, jossa tunnen olevani kuin kotona. Liiketila on tehty erilliseen piharakennukseen, jotta yksityisyys saatiin säilymään ja jonne asiakkaan on helppo tulla. On ollut mahtava kokemus suunnitella alusta loppuun oma yritys. Jokaisella meistä on haaveita ja unelmia. Kaikki on mahdollista jos vain on tarpeeksi halua, rohkeutta ja uskoa alkaa toteuttamaan niitä. Niin syntyi Hiushuone KOTONA

Alalla olen toiminut kymmenen vuotta. Työni on ollut minulle aina sydämen asia. Minulle tärkeitä asioita työssäni on asiakkaan toiveet, tyyli ja yhteinen ajatus siitä, mitä tehdään. On tärkeää tiedostaa minkälainen persoona penkissä istuu. Jokainen asiakas on erilainen ja uniikki. Parhaimmillaan minun ja asiakkaan välinen suhde on sielujen sympatiaa ja onnistunut käynti antaa asiakkaalle sekä itselleni hyvän mielen pitkäksi aikaa. Parasta työssäni on tyytyväinen asiakas, jonka kanssa syntyy vuosia kestävä suhde.